Välkommen till Trädgårdsstaden Hestra

TRE MINUTER TILL SJÖ, OCH JOGGINGSPÅR. MITT I STAN.

KAN DET BLI BÄTTRE: Du lever mitt i det gröna med ulliga får runt knuten, tre minuters promenad till sjön med joggingspår och fiskebryggor, lekplats utanför köksfönstret, ett stenkast till områdets gym men ändå promenadavstånd till Borås city och 45 minuter till Avenyn i Göteborg.

Som namnet antyder är Trädgårdsstaden Hestra ett område som vill mer än att bara erbjuda bra bostäder. Trädgårdsstaden Hestra är en vision om ett bekymmersfritt boende och skönt liv. När vi för några sedan satte oss ned med arkitekter och landskapsarkitekter var målet att skapa ett område där människor – unga och gamla, familjer, par eller singlar – skulle kunna leva nära naturen men med stadens alla möjligheter och bekvämligheter. Nu planeras den fjärde och sista etappen.

När du valt ditt boende – radhus eller lägenhet som passar dig – kan du börja bekanta dig med allt vad området har att erbjuda. Vad sägs om abborrmete, badplats, badtunna, bastu, klubbhus, bod att valla skidor i (jodå, det nns na spår i närheten), gym, löpslingor och odlingslott om du så vill.

Nu planeras sista etappen – snart är hela trädgårdsstaden komplett!

”Promenadavstånd till Borås city och 40 minuter till Avenyn i Göteborg.”

Har du barn? De kommer att stormtrivas. Lekplats, fotbollsplan och förskola runt knuten.

×